Byggnation av bostadsrätter i Forsåker!

2015 sedan köpte Eric tillsammans med en kompanjon en förfallen Metodistkyrka i Kvarnbyn/Forsåker. Den öven 100 år gamla kyrkan skulle förvandlas till Bostadsrätter var tanken från början, kyrkan hade stått delvis öde och kall under många år och var i ett bedrövligt skick, något som inte kändes omöjligt till en början, efter ett tag hittades mer och mer mögel, hussvamp och fukt och en rivning var den bästa utvägen. Kyrkan revs i Februari 2017.

Ett väldigt tråkigt beslut då visionen om bostadsrätter i en kyrka centralt i Göteborgsområdet var svår att släppa.

Området Forsåker har en enorm potential, några år fram i tiden ska har byggas en helt ny stadsdel.

Nu är bygglovet för den nya byggnaden klart och en fin byggnad med mycket influenser från den gamla kyrkan kommer att uppföras under 2017/2018. 10 lägenheter mellan 40-70 m2 säljs via Fastighetsbyrån.

Följ bygget på: www.facebook.com/pappersmastaren/